Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! Презентація Академії Жіночого Лідерства для активних жінок з ОТГ Івано-Франківської обл.

Оголошення
21.09.2020

Шановні колеги і колежанки!

Нагадуємо, що 23 та 24 вересня з 15.00 до 16.00 на платформі ZOOM відбудуться онлайн презентації компоненту програми ДОБРЕ - Академія Жіночого Лідерства, що реалізує Український Жіночий Фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом.

 

До участі в презентаціях ми запрошуємо активних жінок з означених вище громад, які готові працювати задля розвитку та процвітання власної громади, жінок, які прагнуть позитивних змін, але яким не вистачає впевненості та команди для їхнього втілення, жінок, які мають ідеї і хотіли б їх реалізувати на користь громади!

 

Під час презентації ви зможете дізнатись не тільки про мету, завдання й зміст навчальної програми Академії, а й про можливості участі у програмі мікрогрантів, аби отримати  фінансування для реалізації ваших ініціатив. А окрім того, випускниці попередніх Академій охоче поділяться з вами досвідом та прикладами успішно реалізованих власних проектів. Тривалість презентації – 1 година. 

 

До участі в презентації можна приєднатись, завантаживши на свій електронний пристрій програму ZOOM, і  зайти в означені дати о 14.50 за наданим нижче посиланням: 

https://us02web.zoom.us/j/89271916991?pwd=WlpEU2F6b211d0x5aUwyek1jSWRBdz09 Ідентифікатор конференції: 892 7191 6991 

Код доступу: 162296 

 

Анонс заходу для зручності прикладено повторно. Він також був надісланий на ваші електронні адреси раніше.

Отже просимо вашого активного сприяння у поширенні цієї інформації та забезпеченні участі представниць вашої громади в презентаціях та подальшому навчанні в АЖЛ, зокрема, працівниць органів місцевої влади, сфери освіти, сфери культури, охорони здоров'я, інших сфер (обмежень немає). 

Впевнені, що Ви зацікавлені в тому, аби жінки-лідерки з вашої громади скористались наданою можливістю пройти безкоштовне навчання в Академії Жіночого Лідерства, отримати актуальні й практичні знання та навички, і скористались ними при підготовці та подальшій реалізації власних ініціатив/проектів на користь громади за фінансування в рамках проекту АЖЛ.

 

Завчасно дякуємо за вашу допомогу і дуже сподіваємось на ваше сприяння.

 

В разі запитань прохання звертатись до Олени Панченко, координаторки АЖЛ в Українському Жіночому Фонді, за т. 050 917 39 06 та електронною адресою o.panchenko@uwf.org.ua 

 

З повагою,Любомир Кава

 

With regards,

 

Liubomyr Kava

Community Development Specialist in the Western Region, Ivano-Frankivsk Office 

DOBRE (Decentralization Offering Better Results and Efficiency) Program

Email: lkava@globalcommunities.org

Phone: (+38) 066 857 20 88

             (+38) 067 112 07 20

No.14, Rynok Square, office 405

76018, Ivano-Frankivsk, Ukraine

 

 

 

Любомир Кава

Фахівець з розвитку громад в Західному регіоні, Івано-Франківський офіс
Програма DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність)

Email:  lkava@globalcommunities.org

Тел.: (+38) 066 857 20 88

          (+38) 067 112 07 20

площа Ринок, 14, офіс 405

76018, м. Івано-Франківськ, Україна

 

www.globalcommunities.org

...

[Повідомлення обрізано]  Дивитися повідомлення цілком

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше