Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День здоров'я

Оголошення
19.06.2023

У селі Верхня на території КНП «Верхнянського центру ПМСД Верхнянської сільської ради» 23 червня 2023 року о 9 годині 30 хвилин за підтримки проєкту Розбудови стійкої системи громадського здоров’я, в спеціально обладнаному автобусі з логотипами ВООЗ, МОЗ та ЦКПХ відбудеться виїзна акція «День здоров’я», започаткована ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ».

В ході якої мешканці громади зможуть безкоштовно зробити швидкі тести на COVID – 19, гепатит, скринінг на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові та холестерину.

Всі бажаючі зможуть імунізуватися проти дифтерії, правцю, поліомієліту та інших інфекційних захворювань.

Окрім цього, буде можливість отримати консультації спеціалістів обласного перинатального центру, окуліста, кардіолога, ендокринолога, невролога, дерматолога та сімейного лікаря КНП «Верхнянського центру ПМСД Верхнянської сільської ради».

Обстеження будуть проведені фахівцями медичної служби у співпраці з ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ».

Запрошуємо всіх мешканців територіальної громади прийняти участь в даному заході.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше