Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урочисте відкриття зали для засідань у с. Верхня

Новина
30.07.2019

     У Верхнянській ОТГ у Народному домі завдяки Програмі DOBRE за кошти платників податку США відремонтували, облаштували і технічно оснастили простору залу засідання для місцевого самоврядування. На пленарні засідання тепер зможе приходити більша кількість членів громади, також вестиметься пряма трансляція сесій, щоб кожен міг знати, що обговорювалося на пленарному засіданні, які рішення прийняли депутати і як за них голосували.

     Після урочистого перерізання стрічки й освячення приміщення директор проекту “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) Беррі Рід, виступаючи перед депутатами і членами громади, зауважив, що  створення такої зали і її технічне оснащення не лише покращить умови праці для обранців народу, а передусім — сприятиме  прозорості у прийнятті рішень.

     Тож 41 сесію сьомого скликання сільська рада провела не в адмінбудинку, як звичайно, а в залі, який, за словами Беррі Ріда, мав би стати направду народним домом, де люди впливатимуть на рішення сільської влади ОТГ, на розвиток громади. 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше