Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Можливістю отримати ваучер на навчання від початку року вже скористалися 211 осіб

Актуальне
17.05.2023

    Державна служба зайнятості пропонує унікальну можливість для осіб, які бажають працевлаштуватися на омріяну роботу - підвищити свій фаховий рівень, або здобути нову професію чи спеціальність за допомогою ваучера на безкоштовне навчання.

    Такий документ видається для осіб, які не перебувають на обліку в службі зайнятості та відповідають певним вимогам. Детальніше ознайомитись з Постановою КМУ від 20.03.2013 року № 207, яка визначає Порядок видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, ви можете за посиланням https://is.gd/MZRK2L.

    До прикладу, від початку року на Прикарпатті можливістю отримати ваучер та пройти безкоштовне навчання скористалися вже 211 осіб.

    Нагадаємо, що для отримання ваучера вам необхідно:

          - звернутися до будь-якого структурного підрозділу Івано-Франківського обласного центру зайнятості та повідомити про бажання отримати ваучер на навчання (контактні телефони та адреси за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

          - вибрати професію, за якою бажаєте навчатися. Ознайомитись з переліком професій можна тут: https://is.gd/qjIfuw.

          - подати до служби зайнятості необхідний пакет документів. Перелік документів тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery.

          - отримати позитивне рішення служби зайнятості щодо видачі вам ваучера.

          - отримати ваучер.

          - вибрати навчальний заклад.

          - пройти навчання.

     Тому, якщо Ви хочете йти в ногу з часом, обов’язково скористайтеся можливістю покращити свій професійний рівень та будьте попереду молоді не тільки у життєвому досвіді, а й у знаннях та професійних навичках. А в цьому вам допоможе служба зайнятості.

     Для отримання детальнішої інформації щодо процедури отримання ваучера зверніться за консультацією до будь-якого структурного підрозділу Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні дані за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

     Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(066) 3711836

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше