Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг "Заповнення грантових заявок та пошук донорів для ОТГ"

Новина
27.03.2019

25-27 березня 2019 р. у м. Косів представники 5-ти Прикарпатських громад напрацьовують власні проекти - формують ідеї, визначають мету та завдання, оцінюють аудиторію, на яку можуть спрямовувати свої проекти, розробляють календарний план та формують бюджети.

Окрім того, значну частину часу приділили на визначення потреб промад, проведення опитувань та оцінювань таких потреб та аналіз відповідної інформації. Оцінивши такі потреби, молодіжні організації та ініціативні групи зможуть підібрати ефективні ключі до вирішення потреб громади.

Нові інструменти та підходи до вирішення проблем громад шляхом залучення зовнішніх інвестицій є ефективним методом розвитку цих громад.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше