Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Державна політика з протидії торгівлі людьми

Новина
30.01.2019

Мета зустрічі - навчити представників ОТГ попереджати злочини торгівлі людьми, виявляти осіб, постраждалих від торгівлі людьми та надавати їм допомогу.

В робочій зустрічі-семінарі взяли участь керівники структурних підрозділів ОТГ, сільські старости, фахівці соціальної роботи, соціальні педагоги та практичні психологи ЗОШ ОТГ.

Зустрічі відбуваються в рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми, в Івано-Франківській області" за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine, за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справа, торгівлі й розвитку Канади (DFATD) та Міністерства закордонних справ Норвегії у партнерстві з Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше