Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято обдарованих дітей «Майбутнє громади творимо сьогодні»

Новина
30.05.2019

Уже третій рік поспіль відділ освіти Верхнянської сільської ради ОТГ проводить свято обдарованих дітей «Майбутнє громади творимо сьогодні».
Цьогоріч свято відбулося на базі Народного дому с. Завадка 29 травня 2019 року. Щирі слова привітань звучали від першого заступника голови сільської ради Івана Кавчака та начальника відділу освіти Івана Климишина.
Організатори, запрошені гості та спонсори нагородили переможців та призерів ІІ, ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, змагань. 
У номінації «Інтелект громади» було нагороджено Микитин Оксану, ученицю 8 класу Верхнянського ліцею, яка своєю працею та наполегливістю здобула 4 перемоги у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії, математики, фізики та хімії, у ІІ етапі мала 7 перемог, а також на ІV Всеукраїнському етапі олімпіади з географії, де представляла область, зайняла почесне IV місце.
Гордістю громади є також Яцків Василь, Зятик Софія, Безрука Соломія, Засідка Юлія, Бохінська Анна, Лесів Вікторія, Розвора Вікторія, Зомчак Аліна, Філіпович Аліна, Гаврилів Вікторія, команда Станьківської гімназії з технічного моделювання у складі Бохінського Степана та Філіповича Олега, команда «Блискавка» Верхнянського ліцею («Олімпійське лелеченя»), які отримали перемоги на Всеукраїнському та обласному рівнях, представляючи заклади освіти нашої громади. Всього на святі було відзначено 110 найкращих учнів, які отримали грамоти, подяки та цінні подарунки від меценатів та спонсорів свята. Були відзначені також педагоги, які підготували цих переможців.
Відділ освіти щиро дякує приватним підприємцям: Ігорю Башті, Назару Волощаку, Василю Кухарю, Василю Сенику, Василю Лесюку, Роману Маничу, Миколі Шутяку, Миколі Гільщанському, Дурибі Андрію, директору ТОВ «ІКО ІФ» Оксані Луців, генеральному директору «Goodvalley Ukraine» Крістіану Брокопу Якобсену, директору ТзОВ «УКРАГРОМІЛК» Гігі Цецхладзе, директору ТОВ «Рознет» Руслані Павлучкович за значний особистий внесок у підготовці та проведенні свята.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше