Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мистецьке дійство "Великодня радість землю обіймає"

Новина
02.05.2019

30 квітня, у с. Негівці відбулося мистецьке дійство "Великодня радість землю обіймає", яке за хорошою традицією зібрало жителів громади на спільне свято народного звичаю.

У святі взяли участь художні колективи НД с. Негівці, НД с. Верхня, НД с. Завадка та НД с. Збора. 
Перед початком дійства всіх присутніх привітав зі світлим празником Воскресіння Господнього та поблагословив священник церкви Воздвиження Чесного Хреста Петро Мельник.
На імпровізованій сцені, на подвір'ї місцевого храму, співали пісні, веснянки та гаївки, водили хороводи, закликали весну та прославляли Воскресіння Христове.
Ще одна цікавинка дійства – Великодня виставка, де можна було переглянути оригінальні роботи.

Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення заходу, що покликаний насамперед зберегти, примножити та відродити Великодні традиції у нашій громаді.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше