Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Оголошення
08.04.2021

 

Головне управління статистики в Івано-Франківській області, як  територіальний орган Державної служби статистики України, є складовою частиною єдиної системи органів державної статистики, що в межах наданих повноважень здійснює реалізацію державної політики у сфері статистики.

Одним з важливих напрямів діяльності органів державної статистики є посилення комунікаційних процесів з респондентами державних статистичних спостережень в напрямі забезпечення максимальної відкритості й доступності інформації щодо їх участі у державних статистичних спостереженнях, порядку та способах подання статистичної звітності до органів державної статистики, налагодження зворотного зв’язку з респондентами для забезпечення їх участі у роботі з удосконалення статистичного інструментарію і покращення організації збирання форм державних статистичних спостережень тощо.

З метою інформування підприємств, установ, організацій, які здійснюють діяльність на території громади, щодо переліку державних статистичних спостережень, до яких вони залучені, термінів та способів подання статистичної звітності, статистичного інструментарію, можливості залучення до онлайн-нарад, отримання консультативної підтримки від фахівців Головного управління статистики просимо розглянути можливість розміщення на офіційному сайті територіальної громади рубрики з назвою «Головне управління статистики інформує респондентів».

Наповнення зазначеної рубрики інформацією здійснюватиметься автоматично за посиланням http://www.ifstat.gov.ua/men2016/RESPONDENTAM.HTM.

 

Дякуємо за розуміння та сподіваємося та подальшу плідну співпрацю!

 

 

 

З повагою

Начальник                                                                             Олена БЛІННІКОВА

 

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше