Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Уряд покращив соціальний захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми

Новина
17.02.2022

З метою покращення надання послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми, за ініціативою Мінсоцполітики Урядом схвалено зміни до Типового положення про центр соціально-психологічної допомоги.

Відтепер особи, які постраждали від торгівлі людьми, отримають тимчасовий притулок у центрах соціально-психологічної допомоги, де їм також буде надано необхідні соціальні послуги, організовано отримання медичної допомоги, надано сприяння у відновленні їхніх прав відповідно до Закону України „Про протидію торгівлі людьми”.

Тепер особа, яка постраждала від торгівлі людьми, зможе отримати повний комплекс необхідних їй послуг у центрі соціально-психологічної допомоги за місцем перебування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше