Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Скоро осінь. Діти українців підуть у школу, а російські загарбники — до пекла.

Новина
29.08.2022

 Інформацію про окупантів чи ворожу техніку. Надсилайте фото/відеокадри з геолокацією або надсилайте інформацію текстом, якщо немає можливості зняти загарбників.

 Докази про вбивць на Київщині. Маєте фото, відео та подробиці про вчинки російських солдат у Бучі, Ірпені чи Гостомелі — повідомляйте в чатбот.

 Деталі про колаборантів. Викрили людину, яка допомагає ворогу та відкрито виступає проти держави, — відправляйте фото, геолокацію та опис її зрадницьких дій.

 Вибухонебезпечні предмети, які залишили після себе окупанти. Завдяки вам наші сапери швидко зроблять кожен куточок країни безпечним.

Пам'ятайте про правила безпеки народної розвідки. Дотримуйтеся безпечної відстані та видаляйте всі кадри з телефону та листування з чатботом.

Всі ваші повідомлення оперативно надходять до ЗСУ, СБУ та ДСНС, для яких єВорог є офіційним джерелом отримання даних. Кожне повідомлення цінне і наближає нас до перемоги. https://t.me/evorog_bot

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше