Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На території області проводиться пероральна вакцинація диких м'ясоїдних тварин проти сказу

Актуальне
22.05.2023

22 травня 2023 року на території Прикарпаття розпочато кампанію з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Приманки з вакциною розповсюджуються шляхом наземного розподілу на узліссях, узбіччі доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах, на перехрестях доріг та на території вирубок.

Для розповсюдження приманок в області створена 71 група, до складу яких входять представники Головного управління Держпродспоживслужби в області, державної служби ветеринарної медицини, органів місцевого самоврядування, національної поліції, лісового та мисливського господарства та користувачі мисливських угідь.

Нагадуємо: приманка з вакциною безпечна для людей і тварин, має  вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна.

Прохання до жителів області: при виявлені подібних приманок – не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше