Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Штурмова бригада МВС «Рубіж»: повертаємо законні рубежі держави

Новина
09.02.2023

24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прийняла бій з російськими спецпризначенцями. Це сталося в районі аеропорту «Антонов» (Гостомель), що відіграло важливу роль в обороні столиці. Злагоджені дії захисників не дозволили окупантам розгорнути основні сили у безпосередній близькості до Києва. Тоді вдалося знищити п’ять і пошкодити один гелікоптер ворога, а також знищити до роти особового складу противника.

Потім ця група відзначилася у боях за Ірпінь, Гуту Межигірську та Мощун, завдавши відчутних втрат окупанту. Крім того, бійці брали участь у боях за Рубіжне, стійко захищали Сєвєродонецьк. Підрозділ знищив понад 300 одиниць бронетехніки рф, зокрема САУ «Тюльпан», ліквідував понад тисячу загарбників та поранив майже 1,3 тисячі окупантів.

Нагадаємо, доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або ж подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг. Адреси відповідних центрів розміщені на сайті «Гвардії наступу».

#Україна #війна #МВС #Перемога

 Відеопредставлення тут: https://fb.watch/iAu_v3qb7Z/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше