Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Участі у програмі "Покращення бізнес-клімату в громаді"

Конкурси та проекти
13.12.2019

СІРЕ та DOBRE оголошують конкурсний відбір для ОТГ-партнерів DOBRE,

що прагнуть поліпшити бізнес-клімат у громаді

 

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) та програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) оголошують конкурсний відбір ОТГ- партнерів DOBRE із 7 областей України (Тернопільська, Івано-Франківська, Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Харківська, Кіровоградська) для надання їм експертної підтримки у створенні в громаді сприятливого бізнес-середовища для розвитку підприємництва, залучення інвестицій та поліпшення економічної ситуації в громаді.

Проект передбачає дводенний тренінг 13-14 лютого 2020 року у м. Київ  за участі 3-х (трьох) представників ОТГ (по одному представнику від підприємницького середовища громади, консультативно-дорадчого органу з питань МЕР та підрозділу органу місцевого самоврядування, відповідального за регуляторну політику й зв’язки з бізнес-громадськістю). За результатами тренінгу  трьом відібраним громадам буде надано подальшу експертну допомогу щодо заходів для покращення місцевого бізнес-клімату у регуляторній сфері.

Пріоритет у процесі відбору буде надаватися ОТГ, в яких:

  • активно діє консультативно-дорадчий орган з питань МЕР;
  • є об’єднання підприємців;
  • є ухвалений Порядок проведення консультацій з громадськістю або які працюють над проектом такого документа;
  • мають на сайті ОТГ оновлений економічний профіль громади;
  • потребують менторської підтримки для покращення бізнес-клімату в громаді.

Для участі у конкурсному відборі ОТГ мають до 10 січня 2020 року до 23.00 подати наступні документи на адресу nzakharchenko@globalcommunities.org та nzhuhay@cipe.org з темою повідомлення  «Конкурс на покращення бізнес-клімату в громаді» наступні документи:

  1. Мотиваційний лист
  2. Опис діяльності Консультативно-дорадчого органу з питань МЕР за 2019 рік
  3. Порядок проведення консультацій з громадськістю (за наявності)

та заповнити в он-лайн режимі анкету учасника (перейти за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee6wKeT5FM17YAsGHO2Z66Gvn4gpj8ATAPx3AfSZdnsJ5R2w/viewform) . Заявки, надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядатимуться.

Результати відбору переможцям будуть повідомлені до 17 січня 2020 року включно. Організатори залишають за собою право не пояснювати причин відмови.

 

Додаткову інформацію щодо участі у конкурсному відборі можна отримати у Наталії Жугай, CIPE ( nzhuhay@cipe.org, (067) 323 71 25) та Наталії Захарченко, DOBRE (nzakharchenko@globalcommunities.org, 098 188 04 49)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше