Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий проект громади

Новина
21.03.2019

          Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні в рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та постраждалого від конфлікту населення в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу в 2018 році було оголошено конкурс інноваційних проектів серед 49 ініціативних груп громад-учасниць проекту у 20 регіонах України.

          Мета проектуінтеграція та об'єднання ВПО  та членів приймаючих громад, шляхом соціальної згуртованості населення та миробудівництва.

          Верхнянською сільською радою ОТГ, в рамках даного проекту було подано на розгляд представництва заповнену аплікаційну форму, в якій було висвітлено ідею місцевого фермера с. Довгий Войнилів Полицького Миколи Дмитровича «Розвиток ягідних культур»  (впровадження новітніх технологій малооб’ємного вирощування чорниці).
          Провівши оцінку наданих від імені Верхнянської сільської ради ОТГ аплікаційних форм, представники МОМ зацікавилися даною ідеєю та виявили бажання здійснити візит в ОТГ з метою обговорення поданого проекту.

          20.03.2019 р. відбулася зустріч за участі проектних спеціалістів МОМ, керівництва Верхнянської сільської ради ОТГ  та  ініціативної групи  проекту. На зустрічі присутні мали змогу переглянути презентацію про здобутки громади, були висвітлені плани стратегічного розвитку а також представлений досвід ОТГ в реалізації різного роду проектів.  Після зустрічі, проектні спеціалісти МОМ відвідали с. Довгий Войнилів де буде реалізовуватись проект: Розвиток ягідних культур.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше