Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«День відкритих дверей»

Оголошення
15.02.2024

15.02.2024 року в   Калуському відділі пробації було проведено  «День відкритих дверей». В заході взяли участь старший інспектор з додержання прав людини Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області Тетяна Шкутяк, начальник Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Федоришин, психолог Калуського міського центру соціальних служб Аліна Абрамець, т.в.о. начальника управління соціально-економічного розвитку території Калуської Районної державної адміністрації Оксана Савчук, головний спеціаліст з питань кадрової роботи та нагород Верхнянської ТГ та працівники відділу.

 Під час заходу присутніх було ознайомлено з основними напрямами діяльності Калуського відділу пробації, а також підведено підсумки діяльності у 2023 році.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше