Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні запущено соціальний проєкт «Прихисток» з допомоги громадянам, які опинилися на лінії зіткнення та окупації загарбників, в скрутному становищі та вимушені покидати місця свого постійного прож

Новина
15.04.2022

В Україні запущено соціальний проєкт «Прихисток» з допомоги громадянам, які опинилися на лінії зіткнення та окупації загарбників, в скрутному становищі та вимушені покидати місця свого постійного проживання.

Уряд затвердив Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, розроблений Мінрегіоном та Офісом підтримки реформ Мінрегіону.

Відтепер власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб отримають гарантовану державну підтримку в розмірі близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу.

Нижче розміщена покрокова інструкція для власників житла, які хочуть допомогти переселенцям та алгоритм дій для отримання компенсації.

Знайти житло або ж його запропонувати ви можете за посиланням https://prykhystok.gov.ua/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше