Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома жителів Верхнянської ОТГ

Оголошення
07.11.2019

Шановні мешканці Верхнянської сільської ради ОТГ!

 

Виконком Верхнянської сільської ради ОТГ повідомляє, відповідно до ст. 206 Земельного кодексу України та ст.269 Податкового кодексу України використання землі в Україні є платним. Об’єктом плати за землю є земельна ділянка, земельна частка (пай). Земельний податок є місцевим податком, який сплачують власники земельних ділянок, паїв і постійні землекористувачі.

 

Пільги зі сплати земельного податку встановлено ст. 281 і ст.282 ПКУ.

 

У разі зміни власника земельної ділянки звертатися у старостати Верхнянської сільської ради ОТГ, при собі необхідно мати копії правовстановлюючих документів:

- державний акт,

- витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності

- свідоцтво про право власності на землю,

- договір купівлі-продажу,

- свідоцтво про право на спадщину тощо,

- ідентифікаційний код власника.

 

Шановна громадо, для уникнення відповідальності у вигляді штрафу щодо невиконання покладених обов’язків згідно чинного законодавства України необхідно щороку проводити оплату земельного податку.

 

Вдячні Вам, шановні мешканці громади, за розуміння та вчасно сплачені податки!

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше