Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти

Оголошення
18.01.2021

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

        Верхнянська сільська рада об’єднаної територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

начальника відділу освіти Верхнянської сільської ради ОТГ

( код ЄДРПОУ 40228140)

      Для участі в конкурсі запрошуються особи, які мають вищу педагогічну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра,стаж роботи за  фахом на службі в органах місцевого самоврядування та  на державній службі на керівних посадах не менше п’яти років або на керівнимх посадах в  інших сферах управління не менше 4 роки.

     Особи, які претендують на посади, повинні мати громадянство України, досконало володіти державною мовою, знати основні принципи роботи на комп'ютері та програмні засоби  Word, Excel.

Необхідні документи:

  • заява про участь у конкурсі;
  • особова картка П-2ДС з додатками;
  • копія документу, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копія диплома з додатками;
  • копія трудової книжки;
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • декларація майно, доходи,витрати й зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;
  • автобіографія;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см.

    Кандидати на посаду складають іспит на знання Конституції України, Законів України "Про службу в органах місцевого самоврядування" та "Про засади запобігання та протидії корупції", а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Звертатись за адресою с. Верхня, вул. Шевченка, 72, кабінет головного спеціаліста з питань кадрової роботи на нагород  з 08.00 до 15.00. до 15.02. 2021 р.

Довідки за телефонами:  0667734569,0952013518

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше