Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

навчання в умовах карантину

Новина
20.08.2020

З метою інформування громадськості та доведення до широкого загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах райдержадміністрацій, міських рад та територіальних громад), Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.ua)   подає  наступну актуальну інформацію.

 

 

Звертаємо увагу: розроблено інформаційні матеріали про

особливості навчання в умовах карантину

 

З метою підготовки до навчання в складних умовах адаптивного карантину,  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  подає до уваги усіх зацікавлених осіб ілюстративні інформаційні матеріали  Міністерства охорони здоров'я, Міністерства освіти і науки та матеріали, розроблені фахівцями Головного управління, котрі стануть у пригоді не лише педпрацівникам, але й батькам та учням.

 

Нагадаємо, в кінці липня Міністерство охорони здоров'я затвердило тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину, у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 (з відповідною постановою головного державного санітарного лікаря від 30 липня 2020 року № 42 можна ознайомитись на сайті МОЗу).

 Рекомендації стосуються організації освітнього процесу, харчування, транспорту, який перевозить дітей до закладу, а також визначає відповідальних за виконання даних тимчасових рекомендацій.

 

Додаємо матеріали:

- Правила роботи освітніх закладів на період карантину;

- Навчання в умовах карантину: як організувати освітній процес з 1 вересня?;

- Новий навчальний рік в умовах карантину.

 

 

2018 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше