Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриття мультифункціонального спортивного майданчика в с. Негівці

Новина
30.07.2019

     Урочисте відкриття майданчику відбулося у вівторок, 30 липня, відразу ж відбулися змагання серед шкільних юнацьких команд  сіл Верхнянської ОТГ з мініфутболу. Переможцем змагань стала команда з с. Довгий-Войнилів, друге місце у команди с. Негівці, бронзове місце у команди с. Збора. Вітаємо переможців.

     З відкриттям майданчика громаду привітали Беррі Рід, директор проекту "Децентралізація приносить кращі результат та ефективність" (DOBRE), Верхнянський сільський голова ОТГ Микола Філіпович. Їм і було надано право забити перший гол.

     На спортивному майданчику  відбуватимуться змагання з мініфутболу, баскетболу та волейболу, заняття місцевих школярів. Сюди може прийти для свого фізичного гарту кожен. На майданчику створені сучасні і безпечні умови для занять спортом і фізкультурою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше