Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

І Міжрегіональний семінар-тренінг

Новина
24.09.2019

19 – 20 вересня 2019 року під головування заступника Міністра соціальної політики України Віталія Музиченка відбувся І Міжрегіональний семінар-тренінг “Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ”, який проходив у м. Львові.
 Серед учасників семінару були представники структурних підрозділів Мінсоцполітики України Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей.

 Нашу область представляла представниця Верхнянської сільської ради ОТГ Стефанів Олександра Мирославівна – уповноважена представниця із захисту прав дітей, яка презентувала напрацювання та успіхи нашої громади, зокрема у Впровадження моделі адміністрування надання соціальних послуг із соціальної підтримки населення та захисту прав дітей на території Верхнянської сільської ради ОТГ.
 Під час семініру були розкриті питання адміністрування соціальних послуг в громаді, стратегічне планування розвитку соціальних послуг та формування відповідних бюджетних програм.
 Під час другого дня семінару було здійснено ознайомлення з кращими практиками організації прийому громадян з питань соціального захисту населення у фронт-офісі на базі Гніздичівської ОТГ (Жидачівський р-н) та відвідано ЦНАП у форматі “Прозорий офіс” у м. Львові (Личаків).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше