Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома пільговиків!

Оголошення
09.08.2019

          З  01.10.2019 року надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг пільговій категорії населення може здійснюватись у грошовій формі згідно п. 7  Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 р.

         Розрахунки сум пільг будуть проводитись відділом персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Калуської райдержадміністрації в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (ЄДАРП).

         Пільги надаватимуться у грошовій формі через АТ «Ощадбанк» аналогічно грошовій формі надання житлових субсидій.

         У зв’язку з цим та згідно доручення Міністерства соціальної політики України від 10.07.2019 року № 12832/0/2-19/56 управління соціального захисту населення організовує збір інформації  про мобільні телефони пільговиків. Відповідна інформація має бути внесена до ЄДАРП.

         Для цього організовується збір відповідних даних через уповноважених осіб сільських (селищних) рад, працівників територіального центру соціального обслуговування, або безпосередньо від пільговиків.

         Враховуючи наведене просимо осіб, які мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг,  подати дані про мобільні телефони до управління соціального захисту населення за адресою м. Калуш вул. Чорновола, 12  ІІ поверх, кабінети № 13-14 або до уповноважених осіб, які знаходяться в с. Завадка, с. Збора, с. Довгий Войнилів, Станькова, с. Негівці та с. Верхня при старостаті та центральній садибі.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше