Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конгрес місцевих та регіональних влад

Актуальне
01.09.2023
Під час вступного слова до учасників Розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад керівник Офісу Президента та головуючий заходу Андрій Єрмак наголосив, що усі представники різних рівнів та гілок влади мають працювати системно та дружно на загальний результат.
“Поки Сили оборони звільняють територію України від російських окупантів, маємо забезпечити нормалізацію життя там, де це можливо”, - наголосив керівник Офісу Президента.
Одними з основних завдань Конгресу є вирішення проблем усіх громад, проте, як зазначив Андрій Єрмак, людям у прифронтових регіонах найскладніше.
Наразі у Херсонській області триває розробка нових свердловин, відновлення газо-, водопостачання, відбудова житла та соціальної інфраструктури в рамках ініціативи Президента “Пліч-о-пліч”.
Подробиці читайте за посиланням на сайті Конгресу -
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше