Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Штурмова бригада МВС «Кара-Даг»: піднімемо прапор над Кримом

Новина
09.02.2023

З моменту повномасштабного вторгнення росії, воїни приступили до виконання бойових завдань. Вони обороняли Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Малу Токмачку і змогли зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів.

 Завдяки застосуванню сучасних методів ведення бою особовим складом бригади, підтверджено знищення шести ворожих повітряних суден (чотири літаки СУ-25, два гелікоптера К-52), двох БПЛА і ракети, а також бронетехніки й живої сили противника.

 Нагадаємо, доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг. Адреси відповідних центрів - на сайті «Гвардії наступу».

#Україна #війна #Перемога #Гвардія_наступу #ставай_наступай

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше