Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення

Оголошення
19.07.2019

 

                                Шановні жителі Верхнянської ОТГ!

     

22  серпня 2019 року о 11.00 год. за адресою: с. Верхня, вул. Шевченка, 72 (приміщення сільської ради) відбудуться громадські слухання щодо обговорення звіту оцінки впливу на довкілля спорудження розвідувальної свердловини №28 Кадобнянського родовища Калуського району Івано-франківської області із використання бурової установки на дизельному приводі.

Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадських слухань – Управління екології та природних ресурсів ОДА в Івано-Франківській області.

 

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі у ЦНАП Верхнянської сільської ради ОТГ, за адресою: с. Верхня, вул. Шевченка, 72 до 21 серпня 2019 року, або за допомогою електронної пошти: verhnya.silskarada@gmail.com  до 21 серпня 2019 року. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Для участі у громадських слуханнях просимо мати при собі документ, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.

 

 

 

Адміністрація

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше