Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проводиться опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

Оголошення
17.05.2024

Планом заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного постору в Україні на період до 2030 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 372-р, передбачено проведення моніторингу доступності для маломобільних груп населення, зокрема з інвалідністю, інформації та публічних послуг у сфері соціального захисту населення.

Для забезпечення проведення моніторингу Міністерство соціальної політики України розробило та затвердило Методичні рекомендації щодо доступності публічних послуг.

На офіційному вебсайті Національної соціальної сервісної служби України за посиланнями внизу розміщено Анкету для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення (для осіб, які звертаються щодо отримання таких послуг) та Анкету оцінювання доступності публічних послуг (для посадових осіб суб’єкту надання).

Анкетування проводиться до 1 липня 2024 року.

Також  за посиланням можна ознайомитись з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 372‑р «Про затвердження плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року» та зазначеними Методичними рекомендаціями. ( .pdf , 1.18 Мб )

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше