Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Набір у Гвардію наступу триває. Відбираються найкращих серед наймотивованіших. Долучайтесь. Творимо перемогу України разом!

Новина
12.04.2023
  • Ми бачимо попит суспільства на формування добровольчих підрозділів, тому прийнято рішення продовження рекрутингової кампанії «Гвардія наступу».
  • Попри велику кількість охочих є значний відсоток людей, які не проходять відбір до штурмових бригад за станом здоров'я, через недостатній рівень фізичної підготовки чи інші фактори.
  • На зараз основний штат бригад укомплектований. Але ми формуємо резерв. Це не менш важливо. У нас ще є багато заявок, які перебувають на стадії опрацювання. Ми продовжуємо відбирати людей.
  • Подати анкету добровольцям, як і раніше, можна двома шляхами: через офіційний сайт https://storm.mvs.gov.ua/ або ж у центрі надання адміністративних послуг.
  • Ми бачимо більшу активність добровольців на рекрутинговому сайті«Гвардії наступу». Але розуміємо, що деяким кандидатам важливий особистий контакт. Тому продовжуємо приймати анкети у ЦНАПах. Щоправда, оптимізуємо їх роботу. Наші рекрутингові групи працюватимуть у 44 ЦНАПах по всій Україні.
  • Детальну інформацію щодо діючих центрів можна буде дізнатися на офіційному сайті або за номером "гарячої лінії" 080 010 00 20.
  • По гарячій лінії фахівці надали понад 9 тисяч консультацій. Як правило, це були питання про перелік необхідних документів, вимоги до фізичної підготовки, умови служби.
  • Уже сьогодні бійці, які пройшли всі етапи відбору, проходять навчання, бойове злагодження та тренуються на полігонах. Цей процес триває безперебійно. Завершила тренування одна група – зайшла інша. Підготовка не зупиняється. Бійці мають бути готові до виконання бойових завдань у будь-який момент.
  • Штрихи до портрету добровольця: переважно чоловіки - 98%, середній вік – 37 років. Раніше проходили службу в силах оборонита правопорядку 27%. Всі відібрані добровольці відповідають досить жорстким вимогам до стану здоров'я. Більшість добровольців мають родини (одружених – 54%, неодружених – 46%). За місцем проживання розділилися майже порівну (сільська місцевість – 51%, з міст – 49%). Найголовніша спільна риса: міцна мотивація звільнити Україну від російських загарбників – вони дійсно хочуть бути дотичними до нашої перемоги. За словами інструкторів, більшість добровольців, які вже пройшли частину підготовки, швидко зросли до рівня досвідчених бійців, які готові до бою.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше