Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень. Вони введені сьогодні з 11 год.

Новина
27.10.2022

Знайти їх можна на стартовій сторінці сайту обленерго під кнопкою «Графіки аварійних вимкнень» (https://bit.ly/3Dd27cz).

Прошу з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Зверніть увагу, що черги, які діяли раніше, змінені. Тому раджу ще раз знайти свою адресу вже у нових групах. Також у графіках вказані орієнтовні години знеструмлень. Тривалість вимкнень збільшилась до 4 годин.

Важливо! Вказаний час вимкнень може збільшуватись до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах. Це теж може збільшити перерву у відновленні електропостачання.

Аби визначити, до якої групи у графіку належить ваше помешкання, ви можете завантажити і переглянути файли з переліком населених пунктів та вулиць, які віднесені до 1, 2, 3 та 4 групи відповідно.

Графіки розбиті на дні і години, але це не означає, що у вказані періоди щодня не буде світла. Це залежить від розпорядження НЕК «Укренерго» та оперативної ситуації в енергосистемі України. Для зручності ви маєте знати можливий час вимкнення. У вказані для вашої групи години потрібно бути готовим до того, що електроенергія може зникнути.

Як ще інформуватимуть мешканців про вимкнення? На стартовій сторінці сайту компанії, під кнопкою «Немає світла»-«Графіки аварійних вимкнень»(https://energypay.oe.if.ua:8889/GAVTurnOff/) у тестовому режимі працює сервіс, у якому в режимі реального часу буде висвітлена інформація про вимкнення, тобто за допомогою цього сервісу можна буде побачити, де застосовані вимкнення в той самий момент. Також цю інформацію можна буде побачити у чат-боті Viber (https://chats.viber.com/oeifuabot ).

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше