Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фестиваль громад у Стабогородчанській ОТГ

Новина
09.09.2019

8 вересня 2019 року у Старобогородчанській ОТГ відбувся Фестиваль Громад.

Фестиваль Громад - це унікальна можливість повчитись у громад-партнерів Програми DOBRE кращих практик впровадження механізмів участі мешканців у прийнятті рішень, бюджетної прозорості, антикорупційних інструментів та крутих фішок місцевого самоврядування.

Участь у Фестивалі Громад взяли 10 ОТГ з Прикарпаття: Білоберізька, Більшівцівська, Верхнянська, Дзвиняцька, Ланчинська, Нижньовербізька, Печеніжинська, П’ядицька, Старобогородчанська та Тлумацька ОТГ.

На території фестивалю діяли 4 локації, де презентувались корисні практики місцевого самоврядування, лайфхаки громад, впроваджені після об’єднань, використання механізмів участі мешканців громад у прийнятті рішень, практики втілення механізмів бюджетної прозорості, діяльність молодіжних рад та громадських організацій.

Також під час фестивалю діяла алея громад – простір, де громади презентували себе, свої туристичні принади, унікальну місцеву культуру, ремесла та продукти харчування. Для дітей і молоді працювали атракціони, фудкорт, караоке та інші розважальні локації.

Участь у фестивалі взяли: заступник голови Івано-Франківської ОДА Богдан Кобилянський, очільниця компоненту “Залучення громадськості” Програми DOBRE Юлія Ткачук та директор ГО “Центр Політичних Студій” Віталій Світлик.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше