Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Консультація населення

Новина
22.05.2019

7 травня перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Наталія Дмитрівна Рожковецька спільно з керівниками Калуського міськрайонного відділу державної виконавчої служби і Калуського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану та працівники Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проконсультували в мобільній точці доступу до безоплатної правової допомоги мешканців села Верхня, Калуського району. 
Завдяки цьому громадяни дізнались про порядок вирішення спору щодо погодження меж земельної ділянки, оформлення права власності на земельну ділянку, порядок реєстрації прав на нерухоме майно, виготовлення технічної документації на спірну земельну ділянку, визначення розміру аліментів на утримання дитини, оспорювання батьківства, порядок прийняття спадщини та інше.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше