Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Застерігаємо споживачів від забракованого електричного обладнання та дитячих іграшок

Новина
11.09.2020

З метою інформування громадськості та доведення до широкого загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах райдержадміністрацій, міських рад та територіальних громад), Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.ua)   подає  наступну актуальну інформацію.

 

 

Застерігаємо споживачів від забракованого електричного

обладнання та дитячих іграшок

 

Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками відділу ринкового нагляду протягом липня 2020 р. в ході планових перевірок характеристик продукції у суб’єктів господарювання за видами: низьковольтне електричне обладнання та дитячої іграшки, було виявлено продукцію, що не відповідає вимогам нормативних документів та становить низький та середній ступінь загрози, а саме:

- низьковольтне електричне обладнання: подовжувач електричний ТМ «Светоприбор», 3м * 0,75, 5 гнізд;

- дитяча іграшка: ТМ «Beyblade», штрих-код: 6984215230213, виробник: невідомий;

-  дитяча іграшка: м’яка іграшка «Сонечко», виробник: Китай.

Суб’єктам господарювання, у котрих виявлена  вище зазначена продукція,  надано рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів (згідно постанови Кабінету міністрів України від 05 жовтня 2011 року №1017) із вимогою припинити реалізацію забракованої продукції з метою подальшого усунення недоліків.

Застерігаємо споживачів щодо використання згаданої продукції.

 

Детальніше про забраковану продукцію читайте в розділі:  діяльність управління - захист споживачів - забракована продукція.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше