Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За підтримки Офісу Президента України стартує кампанія «Дитина не сама», покликана допомогти дітям, які залишилися без піклування дорослих.

Новина
25.04.2022

Чат-бот «Дитина не сама» у Telegram дає змогу українським сім’ям та іноземним організаціям подати заявку до служб у справах дітей про готовність тимчасово влаштувати юних громадян. Заявку у чат-боті залишили вже понад 15 тис. українських сімей та більш як півтисячі іноземних організацій. У чат-боті також містяться інструкції для тих, хто загубив або знайшов дитину.

«Кожна дитина в Україні потребує допомоги під час цієї страшної війни. Проте діти без батьківського піклування перебувають у зоні підвищеного ризику насильства та експлуатації», – зазначив голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін.

«Ця кампанія об’єднує зусилля всіх сторін для найкращого захисту українських дітей», – додав він.

Кампанія триватиме понад три місяці та міститиме діджитал-компонент, зовнішню рекламу, поширення інформації через національні й локальні ЗМІ. До кампанії також залучатимуть відомих українців і лідерів думок.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше