Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Сьогодні наша область уже прихистила понад 320 дітей із інтернатних установ областей, які опинилися в епіцентрі бойових дій,

Новина
28.03.2022

Прикарпаття стало одним із регіонів, куди прибувають люди із різних областей України. Сюди також їдуть діти, які тікають від війни.

«Сьогодні наша область уже прихистила понад 320 дітей із інтернатних установ областей, які опинилися в епіцентрі бойових дій, - розповіла під час поїздки до одного із місць прилаштунку дітей на Прикарпатті заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко. – Щоб координувати дії та надавати своєчасну допомогу діткам, які прибувають, нами створено координаційний штаб, в якому опрацьовується інформація щодо приїзду дітей та їх розміщення у наших закладах».

За словами Людмили Сірко, на сьогодні усі діти забезпечені харчуванням, належним доглядом та піклуванням. За необхідності їм надається фахова медична допомога.

Варто додати, що разом із дітками на Івано-Франківщину прибули і їхні вихователі. Вони раді, що дітки швидко адаптувалися та задоволені перебуванням в області.

«Діти швидко все забувають, – наголошують вихователі. – Ми говоримо з ними про війну, ми молитися за тих, кому потрібна допомога, за захисників України. Діти повинні знати, що відбувається у нашій державі. Ми також вдячні цьому дому, який нас прихистив».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше